Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

Ayurveda massage in Den Haag

Wanneer ons lichaam niet langer in balans is, kan zich dat uiten in verschillende klachten. Externe omstandigheden kunnen zorgen voor een disbalans. Een gejaagd leven met te weinig ruimte voor ontspanning is een aanslag op de balans tussen lichaam en geest. Ook slechte eetgewoontes dragen hier aan bij. Ayurveda massage is een goed middel om de balans weer terug te vinden. Voor deze vorm van massage ben je bij praktijk Aliran Gairah op de juiste plaats.

 

Wat houdt het precies in?

Ik start met het bepalen van je ware natuur of constitutie (prakruti) en bepaal op basis van deze uitkomst welke werkwijze en olie ik gebruik. Deze vorm van massage is een totale energetische lichaamsmassage. Ik start bij de rug, de nek en de schouders omdat dit vaak de bron is van het ontstaan van klachten. Vervolgens masseer ik de billen, benen, kuiten en voeten. Daarna draai je je om en worden het hoofd, gezicht, borst en buik gemasseerd. Ook de armen, handen en benen worden niet overgeslagen. De massage reinigt, voedt, ontspant en brengt lichaam en geest met elkaar in balans. Naast de behandeling van spieren en botten, heeft ayurveda massage ook een positieve uitwerking op aura, chakra’ s, meridianen en marma punten voor toename van vitale energie. Het lymfesysteem en de bloedsomloop worden gestimuleerd om meer gifstoffen uit je lichaam te verwijderen.

 

De Ayurvedische gezondheidsleer

Deze vorm van massage komt uit India en is daar een belangrijk onderdeel van de cultuur. In de praktijk bied ik naast deze vorm van massage ook andere therapieën aan die gebaseerd zijn op Indiase massagetechnieken. Ayurveda massage helpt om emotionele blokkades te verwijderen, verlicht spierspanning en verhoogt de bewustwording van je lichaam.

 

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

Maak een afspraak

Ben je nieuwsgierig geworden wat ayurveda massage in Den Haag voor jou kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. Op de website staat een overzichtelijke agenda waar je in een oogopslag kunt zien welke data en tijdstippen er nog vrij zijn. Je kiest voor een massage van 60 of 90 minuten. Het is ook mogelijk om verschillende massagetechnieken te combineren. Neem gerust contact op voor meer informatie.