Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

ENERGETISCHE THERAPIE IN ALIRAN GAIRAH

Aura/ chakra reading

 

Een aura/ chakra reading is waarnemen van jouw energie.Door eenvoudige handelingen wordt het aura van de cliënt afgetast, waardoor energetische blokkades herkend kunnen worden. Het is een energetische stroom informatie die zich in je aura en chakra’s bevindt en uitstraalt. Het is een moment opname waarin informatie uit het verleden en soms een verwijzing naar de toekomst kan liggen. In je energieveld is deze informatie vaak te zien of te voelen, soms verborgen onder bedekkingen en pantsers van bescherming.

Een aura/ chakra reading kan de energie “vertalen” naar woorden of omschrijvingen, waardoor je een overzicht kan krijgen over je levenssituatie. Een aura/ chakra reading  bied je de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief inzicht te geven en antwoorden te krijgen op vragen of onduidelijke situaties. Een aura/ chakra reading  kan je bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent brengen en je helpen om keuzes te maken of beslissingen te nemen. Je kan duidelijk krijgen wat je lichaam en/ of energie vraagt om zuiver te leven. Welke kwaliteiten mag je aanspreken, wat heb je niet meer nodig. Daarna wordt het aura gereinigd en herstelt.

Een aura/ chakra reading  op zich kan al helend werken door het gegeven inzicht. Daarnaast is er nog een aura/ chakra healing.

 

 

Aura/ chakra healing

Healing betekent letterlijk helen van de energie stroom, de aura en de chakra’s. Door “strijkingen” in de energie, het manipuleren en aanraken van de chakra’s en de energie banen kunnen vervormingen weer heel worden.  Healing en Therapeutic touch heelt je beschadigde en vervormde aura en chakra’s.Een healing helpt je om je eigen levensenergie te laten stromen door je hele energiesysteem van chakra’s en energie banen.

Het lichaam reageert hier vaak direct op. Je kunt je weer  vrijer, energieker voelen, soms opgelucht, vrij van een last.

Een healing brengt je in contact met je lichaam en de informatie die het lichaam uitzendt. lees meer Je komt meer tot je essentie, je eigenheid.

Daarnaast is een healing ontspannend en rustgevend. Het brengt je meer in balans waardoor je beter kunt functioneren. lees meer

De Healing brengt je in een vredige en ontspannen rust in contact met de aarde.

Een reading/ healing gevolgd door een massage brengt je nog meer in ontspanning en kunnen de chakra’s nog meer vrijelijk stromen en verbinden met elkaar.

Massages in Aliran Gairah

VAAK IS HET IN DE LEVENSLOOP NOODZAKELIJK GEWEEST OM BEPAALDE ENERGIE BUITEN TE HOUDEN OM JE TE BESCHERMEN, OM TE OVERLEVEN.
IN DE VOLWASSENHEID EN PERSOONLIJKE GROEI, IS DE ESSENTIE VAN JOUW WEZEN EEN LEVENSNOODZAAK.

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

Dag lieve George,

Nog altijd kan ik niet bevatten dat je zoveel informatie over mij kon geven, zonder dat we elkaar eerder ontmoet hebben. Jouw woorden heb ik als heel troostend kunnen ervaren.

Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Harte groet,

Saskia

Hallo ,

ik heb al veel langer een mail willen sturen maar het kwam er niet van.

Ik heb vorig jaar een massage bij je gehad plus een healing en toen zei je o.a dat ik moest oppassen voor mijn hart en toen ging dat een beetje langs me heen want ik liet elk halfjaar een test doen voor mijn cholosterol en was altijd goed.

Stond daar dus niet zo bij stil.

MAAR WAT GEBEURDE ER IN HET NAJAAR ik kreeg klachten en wat bleek, ik had een verstopping bij een ader achter mijn hart is ondertussen verholpen met een stand.

Ik wil je toch nog even laten weten dat je het goed voorvoeld had.

hartelijke groet en liefs  R