Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

INDIA

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

Tantra massage komt uit India

Massage is in India onderdeel van de cultuur en leefwijze.
Massages worden op vele plekken gegeven in verschillende vormen.
De bekendste zijn de Tantra massage Lees meer en de Ayurveda massage Lees meer.
De tantra massage wordt door allerlei invloeden niet meer zo openlijk aangeboden, maar heeft zijn oorsprong wel in India.
De Ayurveda massage maakt onderdeel uit van Ayurvedische gezondheidsleer die algemeen gehanteerd en geaccepteerd is in India.
 
Een combinatie van deze massages is mogelijk. Voor beide massages is 90 minuten minimaal aanbevolen

India is onderverdeeld in: 28 deelstaten, waarvan tien met een bevolkingsaantal van meer dan vijftig miljoen inwoners. Volgens de laatste volkstelling telde India 1.028.610.328 (2001) inwoners en volgens niet-officiële schattingen telt het land anno 2007 ongeveer tegen de 1.130.000.000 inwoners.

India is de bakermat van verschillende religies, waaronder het hindoeïsme (meer dan 80%), boeddhisme en het sikhisme.

In India worden lokaal veel verschillende talen gesproken. De overwegend omvangrijkste taalgroepen zijn de Indo-Arische talen in Noord- en Centraal-India en de Dravidische talen in Zuid-India. De belangrijkste autochtone taal is het Hindi dat evenals het oude Sanskriet geschreven wordt in het Devanagari-schrift en is in allerlei varianten de moedertaal van rond de veertig procent van de bevolking. Het Hindi is de primaire officiële taal die door de federale overheid wordt gebruikt. Het Engels is een geassocieerde extra officiële taal. Deze speelt niet alleen in de academische en zakelijke contacten in heel India een grote rol, maar wordt door de federale overheid ook gebruikt in zuidelijke deelstaten, waar het Hindi niet de officiële taal is en ook niet geaccepteerd wordt.

India heeft door zijn grootte verscheidene klimaatzones, van een tropisch klimaat in het zuiden tot een gematigd klimaat in het noorden. Het grootste gedeelte van India wordt ook gekenmerkt door een moessonklimaat en kent 3 seizoenen. Het koele seizoen van oktober tot februari, het hete seizoen van maart tot juni en het regenseizoen van midden juni tot september.(Bron Wikipedia)