Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

Lichaamsgerichte Psycho Therapie in ALIRAN GAIRAH

Lichaamsgerichte psychotherapie neemt het lichaam en zijn energetische processen als vertrekpunt in de benadering van de cliënt met gespreksvoering als ondersteuning.

Wat is lichaamsgerichte psychotherapie volgens Swadaya
Swadaya gaat uit van de holistische mens. Er bestaat geen hiërarchie tussen lichaam, geest, sociale context en energetisch lichaam. Allen zijn evenwaardig functionerende en interactieve aspecten van het geheel.

Streven is om blokkades in levensenergie, die tal van lichamelijke, geestelijke, sociale en energetische problemen kunnen veroorzaken, weg te nemen en/of te kunnen hanteren.

Deze vorm van therapie zal het groeiproces of therapeutische proces van herkenning, erkenning, inzicht en heling bewerkstellen, waarbij de eigen kracht, kwaliteiten en geschiedenis altijd aanwezig zal zijn en gerespecteerd wordt. Lichaamsgerichte psychotherapie volgens Swadaya kan een aanvulling of alternatief zijn op andere behandelingsvormen.

Swadaya is echter geen geneeskunde. Verwijzing naar huisartsen, psychiaters en andere medische specialisten zal geregeld voorkomen.

SWADAYA IS EEN MANIER VAN LEVEN VOLGENS DE INVLOEDEN VAN HET BOEDDHISME, HINDOEÏSME, TANTRA EN AYURVEDA.
SWADAYA IS SANSKRIET VOOR DE EIGEN KRACHT
SWA = ZELF, EIGEN
DAYA = KRACHT, MEDEDOGEN, GESCHENK, GAVE

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.