Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

Massage therapie in Den Haag bij Aliran Gairah

Stress en vermoeidheid vieren hoogtij. We moeten allemaal zoveel en soms lukt het niet meer om alle ballen omhoog te houden. Energie raakt op en soms is het beleven van plezier in dingen die je normaal zo leuk vond, ver te zoeken. Loop hier niet te lang mee rond, want teveel en te lang stress hebben, kan voor veel gezondheidsklachten zorgen. In het ergste geval krijg je zelfs te maken met een burn out. Een fijne manier om de balans tussen ontspanning en spanning te vinden is door het volgen van massage therapie bij Aliran Gairah.

 

Waarom massage therapie?

Soms is er sprake van een disbalans tussen lichaam en geest. Je hebt last van allerlei klachten en je lichaam zendt signalen uit waar je geen grip op krijgt. Massage therapie helpt je hierbij. Je leert beter luisteren en op een andere manier kijken naar je lichaam. Hierdoor herken en erken je de signalen die je lichaam je afgeeft. Met massage therapie worden niet alleen je spieren en gewrichten losgemaakt. Ook de bloedsomloop, hormoonhuishouding, zenuwen en lymfecirculatie worden op een positieve manier beïnvloed. Massagetherapie is dan ook letterlijk een boost voor lichaam en geest.

 

 

De praktijk van Aliran Gairah

Kom je bij mij voor massage therapie dan staat natuurlijk een ontspannen sfeer voorop. Ik heb volledige aandacht voor de massagetherapie van je keuze. Met zachte rustgevende muziek op de achtergrond, masseer ik je met verwarmde etherische olie in lange strokes over het lichaam. Het kan wellicht een drempel zijn om je aan te melden voor massage therapie, de grondslag ligt namelijk bij een volledige lichaamsmassage. Deze drempel hoeft echter niet aanwezig te zijn, je bepaalt namelijk zelf waar de grens ligt. Voel je je ergens ongemakkelijk bij, meld dit dan en ik houd er rekening mee.

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

Een afspraak maken voor massage therapie in Den Haag

Wil je ook gebruik maken van de vele voordelen van massage therapie? Maak dan snel een afspraak bij Aliran Gairah. Dit kan eenvoudig op de website waarbij je direct een overzicht krijgt van de beschikbare data en tijdstippen. Ik sta graag voor je klaar.