Hotstone massage - Aliran Gairah

MASSAGE IN ALIRAN GAIRAH

Met mooie ontspannende muziek op de achtergrond wordt met lange strokes het lichaam gemasseerd. Er wordt gemasseerd met verwarmde etherische olie. Kies je voor een massage bij Aliran Gairah, dan kun je uit verschillende massage vormen kiezen. Iedere massage zal liefdevol en met aandacht worden uitgevoerd.

Een massage in Aliran Gairah brengt je weer in de stromende levensenergie.

 

Een van de onderdelen in Aliran Gairah is het respectvol aanraken en massage.
Veel mensen, mannen en vrouwen, ervaren de aanraking en de koestering als zeer helend.
 

De massage in Aliran Gairah onderscheidt zich van andere massages door;

  • het gebruik van het lichaam als ingang om de energie te genereren en te verbinden
  • de zachte vorm van masseren en de hoeveelheid massage olie bij een aantal massages
  • het totale lichaam wordt gemasseerd, waarbij je zelf kan aangeven waar je grens ligt
  • gebruik van natuur elementen als massage vormen.

Massage

Een massage is meer dan alleen genieten.
Je huid, spieren en bindweefsel worden soepeler, vervelende spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Een massage geeft je energie en een fit gevoel. Het versterkt je levenskracht zodat je weerstand (fysiek, emotioneel en mentaal) groter wordt.

In Aliran Gairah bepaalt de cliënt wat gemasseerd gaat worden, hoever je wilt gaan en hoeveel kleding uitgaat. Je bent zelf verantwoordelijk voor je grenzen, hoewel het interessant kan zijn om je grenzen te onderzoeken door een uitgebreide massage te ervaren.

Met mooie ontspannende muziek op de achtergrond wordt met lange strokes het lichaam gemasseerd. Er wordt gemasseerd met verwarmde etherische olie. Kies je voor een massage bij Aliran Gairah, dan kun je uit verschillende massage vormen kiezen. Iedere massage zal liefdevol en met aandacht worden uitgevoerd.

Ik kan iedereen aanbevelen om een uitgebreide massage te ondergaan, omdat het je in een totale rust en ontspanning brengt. De gene zal snel plaats maken voor een overgave aan genot en plezier.

Lees hier reacties van cliënten

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

TANTRA MASSAGE CURSUS

TANTRA VOOR PAREN

ENERGETISCHE MASSAGE CURSUS

TANTRA VOOR MANNEN

TANTRA TRAINING VOOR MANNEN

Moderator: Ik vroeg ook nog naar de verschillen van de verschillende massages.

India en Indonesië daar kan ik me nog wel iets bij voorstellen, maar Hawaï ligt voor mijn gevoel echt de hele andere kant uit.

George: de overeenkomst is dat het allemaal energetische massages zijn die ik toepas waarbij het werken met energie belangrijk is.

De mensen in Hawaï hebben ook veel met energetisch werk. Een van de massages uit Hawaï is bv de hot Stone massage.

Het zijn allemaal ontspannende massages , maar bij de Hot Stone massages gebruik je warme stenen. (ik zag ze op het strand van Bali ook liggen),

zodat je wat dieper in het lichaam kunt komen en niet zoveel druk hoeft uit te oefenen.

Je kunt heel makkelijk naar de energie banen toe door het gebruik van die stenen.

De warmte is heel weldadig en dringt heel diep door het lichaam. Bij spierklachten of als je moeilijk bij je gevoel kunt komen kan deze massage heel helend werken.

Fragment uit een interview met George Rosendahl

Een tantra massage is een totale lichaamsmassage, waarbij het energetische werk tot volledige ontspanning en extase kan leiden.

Hot Stone massage is massage met behulp van warme stenen van gestolde lava. Het is een toevoeging op massage, healing en therapie.

Ontspanning massage is een totale lichaam massage, maar is vooral ontspannend door rust, aandacht en natuurlijk ontspanning.

Ayurvedische massage  die het gehele lichaam in balans brengt. Het reinigt, ontspant, voedt en balanceert het fysieke lichaam, de emoties en de geest.

Een pitjit massage is oppervlakkige huid en diepe weefsel massage. Het werkt op de spieren, de chakra’s, de meridianen en marmapunten.