Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

Een ontspanningsmassage in Den Haag bij Aliran Gairah

Ons lichaam reageert op alle invloeden waar we het aan bloot stellen. Teveel stress kan leiden tot allerlei reacties van het lichaam. Zie dit als een signaal waarbij gezegd wordt dat er verandering plaats moet vinden. Uiteindelijk zal teveel stress je lichaam en geest opbreken. Dit gaat ten koste van energie en mogelijk zelfs levenslust. Ontspannen is in tijden van stress erg moeilijk. Een ontspanningsmassage kan hier een positieve bijdrage aan leveren. Kies voor een van de vele massagetechnieken die in de praktijk van Aliran Gaihra wordt aangeboden.

 

Wat kan een ontspanningsmassage voor mij betekenen?

Het antwoord op deze vraag is: veel! Een ontspanningsmassage bij Aliran Gairah is zoveel meer dan alleen het kneden en losmaken van spieren. Ik noem het ook wel een energetische ontspanningsmassage waarbij de aandacht uitgaat naar het hele lichaam. Het is een oppervlakkige intuïtieve vorm van massage waarbij de aandacht niet alleen uitgaat naar spieren, maar ook naar chakra’s, de meridianen en marma punten. Ondanks dat het een oppervlakkige massage wordt genoemd, werkt het op diep niveau van lichaam, geest en sociaal welbevinden. Deze vorm van massage is de perfecte manier om stressklachten tegen te gaan of op te heffen. Het draait om het activeren van energiestromen zodat deze weer optimaal gaan werken.

 
Hoe steekt de behandeling in elkaar?

De meeste spanning zit altijd in de rug, nek en schouders en daarom start ik daar met de massage. Een massage van benen en kuiten volgt daarna. Dan draai je je op je rug zodat ik kan starten met massage van hoofd, gezicht, borst en buik. Als laatste zijn de benen en voeten aan de beurt. Rust, aandacht en natuurlijke ontspanning staan centraal.

 

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

Een afspraak maken

Een afspraak maken gaat heel eenvoudig. Op de website maak je een keuze voor een behandeling. Vervolgens kun je in mijn agenda kijken op welke dagen en tijdstippen ik nog plaats heb. Daarna plan je de afspraak in. Een ontspanningsmassage in Den Haag duurt 60 of 90 minuten. De verschillende technieken kunnen indien wenselijk ook gecombineerd worden. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.