Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

Reacties van Massage Cliënten in ALIRAN GAIRAH

Een heerlijke massage, fijne sfeer en aardige masseur! Als je houdt van een spirituele massage, waarin je niet alleen maar gaat liggen en na een uur weer weg gaat, maar waarbij er echt aandacht wordt gegeven aan je lichaam én geest, dan is Aliran Gairah zeker een aanrader!

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

He George!
1 soms 2 keer per jaar laat ik mij door George onder handen nemen (120 min) en ga ik als herboren de deur uit.
Vanaf het begin heb ik mijzelf overgegeven aan zijn kundige handen en alles te ondergaan/ondervinden.
Daarvoor is wederzijds vertrouwen nodig en ik kan met recht zeggen dat dit vertrouwen nooit werd beschaamd!
Steeds weer nieuwe elementen verkennen is een verrijking van je waarnemingen. We zijn bekend met ruiken proeven etc
maar dit voegt een geheel nieuwe ervaring toe aan het scala van gevoelens!
 
Volledige aandacht, tijd en rust om volop te kunnen genieten van zuivere aanraking en kundige massage. Van harte bedankt voor deze mooie behandeling, ik kom zeker vaker.
Ute
 


Hallo Lieve George

Dank nog voor je liefdevolle en heerlijke massage, je warme woorden, begrip en advies. Ik heb alles mee naar huis genomen, mee voor mezelf én vandaar uit naar mijn partner. Het voelt goed, groots en tegelijkertijd klein en kwetsbaar. Sterk en vol vertrouwen en ook onzeker. Als ik dit schrijf kan ik van glimlach naar traan en terug. Ik voel ook rust en dat is fijn.
Ik vond het heerlijk om je weer te ontmoeten en bij je te zijn en ga zeker terugkomen.

harte groet, D

EEN MASSAGE IS MEER DAN ALLEEN GENIETEN.
JE HUID, SPIEREN EN BINDWEEFSEL WORDEN SOEPELER, VERVELENDE SPANNINGEN VERDWIJNEN EN AFVALSTOFFEN WORDEN GEMAKKELIJKER AFGEVOERD. EEN MASSAGE GEEFT JE ENERGIE EN EEN FIT GEVOEL. HET VERSTERKT JE LEVENSKRACHT ZODAT JE WEERSTAND (FYSIEK, EMOTIONEEL EN MENTAAL) GROTER WORDT.

Hallo George
Ik wil omschrijven (en dan mag jij het plaatsen als je wilt) wat jouw massages met mij doen en hoe het me regelmatig terug laat denken aan die momenten waarin ik mij even boven de werkelijkheid voelde uitgetild. Jezelf even helemaal losmaken van het hier en nu en met vertrouwen je overgeven aan jouw deskundige handen
(eigenlijk jouw hele lijf! )
Ik las de ervaringen van anderen en feitelijk kon ik die allemaal beamen. Je zit, zoals iemand anders ook al zei, wat ver weg voor mij dus zullen deze bezoeken aan jou zich beperken tot hooguit 2 x per jaar. Daar leef ik dan echt naar toe!
Geweldig bedankt!!
Andre

Dag lieve George

 Vreselijk dat ik je nog niet bedankt heb. Alweer zondag en woensdag was ik bij je . Deze keer echt heel super mooi.(andere keren ook hoor), maar het gekke is: wat ik al zei, of jij was heel geconcentreerd goed of ik was erg ontvankelijk,  het zal beide geweest zijn. Meteen al zeer gevoelig.

Ik was er aan toe…denk ik….kortom; ik was helemaal ontspannen en …op dat moment had je alles met me kunnen doen, zo’n gevoel had ik.

Wilde ik je nog laten weten en nogmaals: dank

Ook groeten van mijn vrouw, die het fantastisch vind dat ik zo geniet  bij jou

hart gr B. uit Friesland
08-10-2017

“Dit gelooft niemand als ik het vertel. Zo iets fantastisch heb ik nog nooit meegemaakt”.

Hallo George,Hopelijk vind je het niet vervelend als ik je iets vraag over mijn laatste bezoek aan jou. Ik heb je verteld dat ik getrouwd ben en heel gelukkig met mijn vrouw. Toch ben ik onderweg naar jou altijd opgewonden en kan ik niet wachten om door jou aangeraakt te worden. Betekent dat dan dat ik misschien wel Homo gevoelens heb? Ik kan me daar helemaal niets bij voorstellen. Kan je daar iets over zeggen? Het verward me wel een beetje.

Elliot

Dag Elliot,

Dank je dat je zo open bent en deze vraag durft te stellen. Jouw opgewondenheid heeft niets met je geaardheid of de masseur te maken. De seksuele energie wordt opgewekt en komt in een stadium van overvloed. De herinnering kan je opgewonden maken. Wat je ervaart is je eigen seksualiteit. Geen zorgen over mogelijke consequenties, kijk maar of je het kunt ontvangen en ervan kunt genieten. Groeten George

Dank je George voor je reactie. Ik hoopte al dat je zoiets zou zeggen. Gelukkig dat je aangeeft dat ik me geen zorgen hoef te maken. Natuurlijk geniet ik van de massage, anders zou ik niet zo vaak komen. Het heeft ook geen effect op mijn contact met mijn vrouw. Dus eigenlijk wist ik het ook wel, maar vind het toch fijn dat je het bevestigd.

Groeten,

Elliot

Hans  op 03-08-2017 4 8.5
Algemene indruk: 8 | Klantgerichtheid: 9 | Massageruimte: 8 | Prijs / kwaliteit: 9

De massages bij George zijn altijd prettig, rustgevend en ontspannen. De handen van George voelen fijn aan. Persoonlijk vind ik de massage van de vajra altijd bijzonder fijn en lekker. Je voelt je bij George op je gemak en van gene is geen sprake.

Mijn man vroeg waarom ik jou had uitgekozen uit al het aanbod van massages in Den Haag. Daar kon ik snel antwoord op geven, omdat jij Indisch bent (mijn oma is ook Indisch) en een duidelijke en mooie website hebt. Ik had het gevoel dat ik je al kende voor ik bij je was. Toen ik las dat je uit Papendrecht kwam, was ik helemaal om. Ik heb daar 5 jaar gewoond en heb mijn man daar leren kennen.
Toen mijn man mij ophaalde vroeg hij hoe het was. Daar kon ik ook heel snel antwoord op geven. In een woord geweldig. Precies zoals ik het me voorgesteld had.
Dank je wel voor je liefdevolle aandacht in de massage.
Groetjes Cynthia
Vorige week was ik bij jou voor een massage. Je vroeg na afloop of dit was wat ik had verwacht. Toen kon ik het nog niet zo onder woorden brengen, alleen dat ik het heel fijn vond. 
Nu, na een week kan ik zeggen dat het veel meer was dan ik had verwacht en gehoopt. Nog altijd voel ik het in mijn lijf en als ik er aan denk dan word ik weer blij van binnen. Dank je wel lieve George. Ik zal je zeker weer ontmoeten. Hartelijke groet, Onno, Zwijdrecht.
Ruud op 24-03-2017 5 9
Algemene indruk: 9 | Klantgerichtheid: 10 | Massageruimte: 8 | Prijs / kwaliteit: 9

Heel prettige massage met gemengde technieken. Mijn sessie duurde twee uur en ik was daarna zowel helemaal \’leeg\’ als \’opgeladen\’. Een bijzondere ervaring.

Dag lieve George,
ik wil je alleen zeggen dat ik het fantastisch vond om een massage van je te krijgen. Volgende keer wil ik langer en uitgebreider behandeld worden.
groetjes,
Jaap
He George,
Zoals altijd heb ik het weer fantastisch bij je gehad. De sfeer vond ik deze keer anders, warmer, liever. Ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen. Juist het kleine, intieme vond ik deze keer heel fijn.
Enid uit Delft.
Hoi George,
Ik heb weer genoten van je heerlijke massage en de sfeer waarin deze plaats vindt.
T uit Haarlem

Dag George Rosendahl

Nog zeer veel dank voor vanmiddag.  ik heb intens genoten. Het ging allemaal zo vanzelfsprekend,  mijn lichaam voelde veel stromen binnen komen.
Hoe kan ik het beschrijven= het werd van binnen allemaal vrij en los van deze wereld. En toch ook wel weer zoals ik het mij voorgesteld had. Fijn dat ik me vrij en geheel ontspannen kon voelen en zijn. Bijzonder.

Heel veel dank, je hebt me echt geraakt!
Hoop echt dat er een volgende keer komt.

Veel groeten Uit Friesland

Hallo George,Graag wil ik je nogmaals laten weten dat de massage een openbaring voor mij was en dat ik zeer heb genoten. De zachte massage ervoer ik als ultiem genot; zoiets prettigs heb ik echt nog nooit eerder ervaren.
Verbazingwekkend voor mij dat je iets voelde of zag over iemand die me dierbaar is en mijn niet geuite emoties. Dat laatste zal heel moeilijk zijn om te veranderen.Jammer dat Den Haag te ver is om zomaar even heen en weer te reizen voor een vervolg, maar mocht er in de toekomst iets te combineren zijn dan zal ik graag contact opnemen om weer eens een massage af te spreken.Veel goeds gewenst! Je vriendelijke en aardige vragen en uitstraling vond ik eveneens zeer prettig.

Hartelijke groet,

R. uit Apeldoorn

Zalige massage.  Elke aanraking was super. Wilde ik toch nog even zeggen. Groetjes Carel

Beste George,
Ik wil nog even terug geven wat mijn ervaring aan het eerste bezoek bij jou met me gedaan heeft.
Toen ik jouw site, www.alirangairah.nl met jouw boodschap en omschrijvingen zag, besloot ik een afspraak te maken.
Ik hikte wel even tegen het feit aan dat je een man bent, maar besloot toch deze methode een kans te geven.
Ik koos voor een tantra massage.
Na een lange treinreis stond ik met knikkende knieën voor de deur.
Ik voelde me echter direct welkom en het huisje achter in de tuin met het houten, warme interieur, de geuren, de kaarsjes, de hele sfeer ademde rust en veiligheid uit.
Toen ik uitgenodigd werd me uit te kleden kwam er even een gevoel van onzekerheid bij me op maar al snel gaf ik aan de uitnodiging gehoor.
Eenmaal naakt op de tafel en je handen mijn huid aanraakten, voelde ik zoveel respect en mooie intentie dat ik me spoedig heel goed kon overgeven aan deze behandeling en alleen nog ontspanning voelde.
Na twee weken voel ik me nog altijd goed en kan bij de ontspanning blijven, ondanks mijn drukke leven. Mijn omgeving gaf al terug dat ik er goed uit zag. Hartelijk dank hiervoor.
Ik zal je zeker vaker bezoeken.
Groeten ,
Andres uit Groningen

Dag lieve George,Ik wil nog even laten weten dat ik mijn bezoek aan jou als zeer prettig heb ervaren. Jouw rust en liefde hebben me zeer geraakt. Verder wil ik nog zeggen dat ik je ruimte heel smaakvol vond. Was ik nog vergeten te zeggen toen ik weg ging.

Groeten,

Jos uit Eindhoven

Jezus wat was dat geweldig. Ik kom snel weer terug.Binnenkort ben ik weer in Nederland. Graag kom ik dan weer bij je langs voor een heerlijke massage. Na een lange vliegreis knap ik daar heerlijk van op.

data geef ik je nog door.

groeten,

Jan uit Sydney

Hallo George,

“Ik wil je even laten weten dat ik de massage heel fijn vond. Het heeft me nieuwsgierig gemaakt naar andere massagetechnieken. Je schrijft op je site over ‘je grenzen verleggen’. Een stapje verder. Ik hoop dat je idee hebt wat bij mij past? Ik vond het bijvoorbeeld fijn toen je bij me kwam zitten. Ik vertrouw je. Dat was iets wat ik de eerste keer even moest aftasten.”

Groet, Monique

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

OP ZOEK NAAR DE BESTE MASSAGEPRAKTIJK VAN DEN HAAG: ALIRAN GAIRAH

In mijn nieuwe serie ben ik op zoek naar de beste massagepraktijk van Den Haag. Ik bezoek vier verschillende massagepraktijken in verschillende delen van Den Haag. Er is een enorm aanbod aan plekken om massages te krijgen in Den Haag, maar ik kan ze helaas niet allemaal bezoeken.
Natuurlijk kun je in de reacties altijd laten weten welke massagepraktijken nog meer goed zijn, zodat ik die misschien later nog eens kan bezoeken en zodat andere mensen dat kunnen lezen. De vier die ik in deze serie uitlicht, heb ik uitgekozen op basis van tips van bekenden en goede recensies online.

Aliran Gairah
Vandaag breng ik een bezoekje aan Aliran Gairah. De aan de La Reyweg gevestigde massagepraktijk ziet er op de website al veelbelovend en rustgevend uit. De naam De naam Aliran Gairah komt uit het Bahasa Indonesia, de taal van de ouders van George. De vertaling hiervan is stromende levenslust.

Ontmoeting met George
Ik kom binnen in een woonhuis en wordt ontvangen door George. Ik volg hem naar de achtertuin en verbaas me over de mooie bloemen en het stenen pad naar een houten huisje toe. Eenmaal binnen in het houten huisje kijk ik om me heen. De heerlijke geuren dringen mijn neus binnen en de boeddha’s en andere versieringen maken me op de een of andere manier rustig. Ik krijg uitleg over de praktijk en loop nog wat rond in de bijzondere ruimte waar veel te zien is.

Energie lezen
Vervolgens kan de massage beginnen. Eerst wordt de energie in mijn lichaam bekeken. George vertelt mij wat hij voor informatie krijgt over mij, vanuit mijn lichaam. Hij voelt dat ik een gejaagd persoon ben en dat er op bepaalde plekken extra spanning zit. Ook vertelt hij me dat ik een zorgdrager ben. Hij heeft gelijk! Ik ben meteen nieuwsgierig naar wat er verder komt.

De Massage

Het belangrijkst van allemaal… de massage! Ik kreeg een ontspanningsmassage van een uur, waarbij mijn gezicht, nek, buik, rug en benen werden gemasseerd. Er werd gebruik gemaakt van een vette olie en een goede handtechniek. Tijdens de massage kon ik in de spiegel naast me meekijken met de massage. Maar ik vond het zelf fijn om mijn ogen dicht te doen om echt rust te ervaren. Tussendoor hebben George en ik het gehad over reizen. Hij vertelde me dat hij een bijzondere reis naar Thailand gemaakt heeft, waardoor ik op de één of andere manier, toen ik mijn ogen sloot, mijn eigen reis door Bali weer voor me zag. Op de achtergrond speelde een rustgevend muziekje. Dit, in combinatie met de heerlijke geuren en de goede massagetechnieken van George, maakte deze massage tot een groot succes. Ik merkte dat ik na de massage tegelijk moe en ontspannen was. Ontspannen, als in mijn hoofd, ik voelde even rust, wat voor mij best lastig kan zijn. En moe, mijn lichaam. Ik voelde de drang om lekker uit te rusten en te relaxen.

Al met al een heerlijke massage, fijne sfeer en aardige masseur! Als je houdt van een spirituele massage, waarin je niet alleen maar gaat liggen en na een uur weer weg gaat, maar waarbij er echt aandacht wordt gegeven aan je lichaam én geest, dan is Aliran Gairah zeker een aanrader!