Innerlijk Kind voor mannen - Aliran Gairah

Tantrische Intimiteit, Liefde en Seksualiteit

Doelstelling: Intimiteit beleving ervaren, Verbondenheid ervaren, In staat zijn om te liefhebben, zonder te willen bezitten.
Deze Tantra workshop is bestemd voor: Paren, ook homo paren zijn hartelijk welkom.
Het betreft een gebeuren  waarin  rondom het thema Tantrische intimiteit, liefde en seksualiteit gewerkt wordt.

In staat zijn om tot zelfonderzoek te gaan, Seksualiteit beleven, zonder seks te hebben, Verlangen laten zijn voor wat het is.

Binnen deze tantra workshop wordt een sfeer gecreëerd waarin ruimte is voor empathie, respect en het mogen zijn in alle verschijningsvormen, met alle tekortkomingen en met alle kwaliteiten.

Deze Tantra workshop maakt het mogelijk intimiteit te beleven, verbondenheid te ervaren en lief te kunnen hebben zonder de ander te willen bezitten. Deze Tantra workshop nodigt je uit om je echte verlangen er volledig te laten zijn, wat het ook is

Binnen deze Tantra workshop wordt een sfeer gecreëerd waarin vrouwen en mannen, die zich zowel in preutsheid als in pornografisch pseudo-erotiek niet thuis voelen, hun plek kunnen vinden. Het biedt een toegang tot het sacrale.

Binnen Tantra gaat men er van uit dat al het lijden veroorzaakt wordt door drie elementen (de drie vergiften of de drie bronnen van lijden) te weten: Begeerte (gehechtheid), Aversie (woede), Onwetendheid. De werkvormen in dit weekend zullen er op gericht zijn om bewustzijn te krijgen over de drie vergiften in het lichaam en deze drie vergiften te helpen ontgiften, te laten verdwijnen. Dit Tantra weekend nodigt je uit om naar deze bronnen te kijken, te ervaren, te erkennen en op een tantrische manier met deze zaken om te gaan.

 

INDIVIDUELE WORKSHOPS
ALLE WORKSHOPS ZIJN OOK OP INDIVIDUELE BASIS TE VOLGEN. ALLEEN OF MET JE PARTNER, EVENTUEEL MET EEN GROEPJE BEKENDEN. DE LENGTE EN DE INHOUD VAN HET PROGRAMMA KAN DAN HELEMAAL AFGESTEMD WORDEN OP DE INDIVIDUELE WENSEN EN BEHOEFTEN. KOSTEN 50 EURO PER DAGDEEL, PER PERSOON. VIER DAGDELEN 200 EURO PER PERSOON, VOOR PAREN 350 EURO.

George:

EEN TANTRA WORKSHOP
GEORGE: DE MENSEN DIE NAAR MIJN WORKSHOPS KOMEN WILLEN LEREN HOE JE OP EEN TANTRISCHE MANIER JE LEVEN KUNT INVULLEN.
VOORAL HET ENERGETISCHE STUK EN DE MASSAGES HEBBEN GROTE BELANGSTELLING.
OOK VRAGEN ALS HOE GA JE OM MET JE PARTNER OF JE OMGEVING EN ALLERLEI INGEWIKKELDE ZAKEN DIE JE IN DE HECTIEK VAN ALLEDAG TEGENKOMT.
TANTRA WORKSHOPS ZIJN EEN RUSTPUNT EN TEGELIJKERTIJD EEN REIS NAAR HET NIEUWE. ZEKER ALS JE HET GEVOEL HEBT DAT JE EEN LEEG GAT ZIT, DAT ER VEEL LEEGTE IS IN JE LEVEN EN DAT JE MAAR NIET WEET HOE JE DAAR UIT MOET KOMEN, BIEDT TANTRA EEN RUIMTE MET EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN. TANTRA IS LEVEN HIER OP AARDE MET EEN VERBINDING NAAR HET SACRALE.

FRAGMENT UIT EEN INTERVIEW MET GEORGE ROSENDAHL

DEZE TANTRA WORKSHOP NODIGT JE UIT OM JE ECHTE VERLANGEN ER VOLLEDIG TE LATEN ZIJN, WAT HET OOK IS

Aliran Gairah
De la Reijweg 689
2571 ES, Den Haag

06- 52103078

Pin betaling is mogelijk.
KVK nr: 27373393

De praktijk is in principe dagelijks geopend van 11 uur tot 23 uur, alleen op afspraak.

DE DRIE BRONNEN VAN LIJDEN

LIEFDE, INTIMITEIT EN SEKSUALITEIT

GEORGE ROSENDAHL